Yoga FLOW

13. juni 2024
Kl. 16:30 -
18:00

I samarbejde med FORA fritid tilbyder vi nye hold med FLOW Yoga .

Forløbet er 6 gange og koster 480 kr . 16/5 – 20/6 2024
Hvis du ønsker at træne af og til er der mulighed for at købe en drop in plads. Det koster 150 kr pr gang, du kan også bruge dit klippekort til dette hold !

Flow yoga

Er en enestående syntese af meditation, åndedrætsøvelser og øvelser fra forskellige yogastile afhængig af fokus for den enkelte yogatime. Hver yogasession begynder med åndedrætsøvelser (pranayama) og slutter med afspænding og en guidet meditation.

Jeg inddrager yogablokke, -pøller, puder, tæpper, bælter mm. til at afbalancere eller udfordrer øvelserne.

De forskellige yogastile, som jeg sætter sammen til en syntese er:

 

Vini yoga (”yoga that adapts”) er en særlig terapeutisk tilgang til kroppen, hvor du vil opleve at mærke dit åndedræt og din krop helt ind i de mindste muskler, som støtter kroppen i dagligdagen. Specielt gode yogaøvelser til, hvis du døjer med lændesmerter, ondt i knæene eller skuldrene.

 

Hatha yoga er en af de mest klassiske yogastile, hvor man tager én yogastilling ad gangen og fokuserer på kraft og åndedræt. Ofte bliver du i stillingerne i fem vejrtrækninger, hvilket giver styrke, koncentration og selvværd.

 

Vinyasa yoga er kendetegnet for skønne flydende sekvenser med kendte yogastillinger sat i et flow, hvor du dynamisk arbejder med åndedrættet og både styrker og strækker hele kroppen.

Yin yoga er kendt for sin afspændende og meditative tilgang til kroppen og sindet. Her får du tid til at mærke efter og give slip på spændinger i kroppens sammenholdende bindevæv. Du bliver i stillingerne i flere minutter i træk. Øjnene er lukkede, og du får tid til at være i nu´et og vise din krop blidhed og nærhed.

 

Meditation er en særlig gren af yogaen, hvor du får mulighed for at være stille i tanker og krop. Jeg guider dig ind i en særlig meditativ tilstand, hvor din krop vil sove og dit sind være vågent. Et enestående tidsrum hvor du ikke skal præstere – blot være.

Namesté Catrine !

13. juni 2024
Kl. 16:30 -
18:00
Pris: 150 kr pr deltager

Tilmelding / framelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før workshopstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke.

Der er max 10 pladser på holdet - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da træningen starter til tiden.

Det er også en god ide at være iført tøj, der giver frihed til bevægelse.

Vi træner både indendørs og udendørs, så medbring tøj efter vind og vejr

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account