Cathrine Vang Hoffmann

Cathrine Vang Hoffmann

Cathrine Vang Hoffmann

Mit navn er Cathrine, jeg er 35 år gammel og bosat på Vestlolland med min mand og vores to drenge.

I 2015 blev jeg uddannet Jordemoder fra University College Syddanmark og har sidenhen arbejdet på nogle af landets største fødesteder heriblandt Hvidovre Hospital og Rigshospitalet. Jeg har derfor oparbejdet en bred jordemoderfaglig erfaring fra fødegangen og med hjemmefødsler. Jeg har i løbet af mine 9 år som Jordemoder taget kursus i Rebozo, akupunktur og suturering.

I 2021 startede jeg på at efteruddanne mig til Sonograf. Jeg startede med at lære at foretage graviditetsskanninger på Ultralyd for gravide på Hvidovre Hospital og er på nuværende tidspunkt ansat som Sonograf på Odense Universitetshospital.

I efteråret 2023 har jeg arbejdet som Jordemoder på fødegangen på Nyk. Falster sygehus og kender derfor til det lokale tilbud i regionen.

Jeg har et stort ønske om at viderebringe min mange års viden og erfaring til jer som gravide og kommende forældre på Lolland-Falster. Jeg ønsker at tilbyde grundig jordemoderfaglig fødselsforberedelse, med det formål at give jer en så positiv fødselsoplevelse som muligt. Jeg ønsker at give jer redskaberne til at opnå en følelse af tryghed under fødslen og gå styrket ind i jeres kommende forældreskab.

Sammen med Kiki, som er uddannet Fysioterapeut og Åndedrætsterapeut, har jeg udarbejdet en workshop om fødsel og åndedræt. Den henvender sig til jer gravide og jeres partner. På workshoppen vil I få den relevante viden om fødslens faser, åndedrættets betydning samt smertelindring. En blanding af teori og praksis.

 

Glæder mig til at møde jer hos Korphus.

Ugeskema

Vælg uge
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account