Mette Louise Juszczyk

Mette profil

Mit navn er Mette Juszczyk

Jeg er født i 1982 og jeg bor på Vestlolland sammen med min familie.

Jeg blev uddannet som kropsterapeut i 2017, og har arbejdet med kropsterapi siden. Undervejs har jeg endvidere taget en master i kropsterapi, en coach-uddannelse, en naturterapi-uddannelse, en stresscoach-uddannelse samt en masse forskellige mindre kurser.

Alt sammen indenfor det det felt, der handler om sammenhængen mellem vores krop og vores hoved.

I mine kropsterapi-behandlinger har jeg står fokus på tryghed og tillid, for den vej igennem at skabe rum til, at du kan arbejde med de belastninger og traumer, som har sat sig i din krop.

Måske kender du til følelsen af, at du ikke rigtig kan komme til bunds i det, som fylder dine tanker? Måske oplever du uforklarlige smerter i kroppen, som dukker op igen og igen?

Måske reagerer du voldsomt og måske uhensigtsmæssigt på situationer, som du med din bevidsthed godt kan se, ikke kræver så voldsom en reaktion?

Hvis det er tilfældet, så kan du have glæde af kropsterapi. For gennem samtale, dybdegående, pulserende massage, åndedrætøvelser, akupressur, zoneterapi mm. finder du ind til årsagen til de symptomer, som du udfordres af i dagligdagen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på briksen.

Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account