Funktionel Fysioterapi

Det kan virke lidt utraditionelt, men vi lover dig, at det virker!

Med udgangspunkt i dig og din krop tilbyder vi individuel fysioterapeutisk behandling og træning. Du bliver vejledt af fysioterapeuter med speciale indenfor bevægelse og træning, og fordi du og din krop er i fokus, benytter vi os ikke af standard programmer.

Vores opgave er at hjælpe dig med at finde frem til og få styr på årsagen bag dine smerter og komme tilbage til krop med frihed og masser af energi. Vores mål er dog ikke kun at hjælpe dig med at blive symptomfri, men også at hjælpe dig med at bygge en krops og sundhedsmæssig base så du fremover oplever en krop der er mere robust har mere overskud og du derved forebygger fremadrettet.

Hvis du døjer med smerter eller andre problemer i f.eks. ryg, nakke, hofte eller knæ, så kan vi hjælpe dig med kvalificeret fysioterapi, uanset om dit behov er opstået akut eller om det drejer sig om et problem, som har generet dig længe.

Fysioterapi i udvikling

Vi er 3 fysioterapeuter i teamet og vi benytter mange forskellige fysioterapeutiske teknikker til at afhjælpe dine smerter og genoprette normal bevægelighed og funktion.

Ofte vil løsningen af dit problem også bestå i rådgivning og instruktion i specifikke øvelser eller træning. Navnligt konstante eller til­ba­ge­ven­dende smer­ter og funktionsproblemer bli­ver ofte ikke bedre uden en indsats med korrigerende øvelser og individuelt til­ret­telagt træ­ning.

Men akut opstået pro­ble­mer såsom  rygs­mer­ter skal også ­træ­nes for at undgå senere pro­ble­mer.  Her kan vi hjælpe dig til en meget mål­ret­tet og effek­tiv træ­ning, som pas­ser præ­cis til dig og som kan hjælpe dig af med smer­ter og ubalancer i kroppen samt for­bedre din gene­relle fysi­ske form og sundhed.

Mød vore behandlere, book tid

DSC01176
Kiki Boserup
Sandra Bjergstrøm
Anne Sofie Laudrup-Høpner
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account