Recovery boots

Vi tilbyder behandlinger med Recovery Boots

REECOVER ELITE er designet med henblik på restitution gennem øget cirkulation i lymfesystemet ved dybe tryk. Luftkompression er oprindelig udviklet til at behandle blandt andet lymfødem og apopleksi hemiparese på hospitalet.

Vores recovery boots er beregnet til restitutionsbehandling og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive personer.

Recovery Boots øger blodcirkulationen

Dette sikrer bedre ilt tilførsel til muskulaturen, samt optimerer udskillelse af affaldsstoffer via lymfedrænage, der dermed forkorter din restitutionstid væsentligt.

Behandling i Recovery Boots er ufarlig og du kan ikke gøre noget forkert. Er du gravid, bør du ikke anvende et tryk højere end 90 mmHg (tal gerne med din læge først, uanset). Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug.

Kontraindikationer

Ved vand på lunger/hjerte, bør læge konsultereres inden brug. Må ikke anvendes på ubehandlet blodprop. Efter behandlet blodprop, skal der gå 12 uger inden maskinen må tages i brug igen.

Anbefalet anvendelsestid er 30-90 min. per gangen.

Sportsfolk taget luftkompressionsteknologien til sig, med henblik på at få optimal restitution. I dag benyttes teknologien også til at lindre og aflaste mange andre problematikker.

Recovery Boots

  • Øger blodgennemstrømningen i muskulaturen
  • Afhjælper uro i benene
  • Afjhælper kolde fødder
  • Afhjælper ømme, tunge ben eller arme
  • Forbedrer restitutionstiden
  • Afhjælper muskelspændinger
  • Afhjælper væske i benene eller arme

Reecover recovery boots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, og sørger for at lymfevæsken kan bevæge sig frit. Væsken bliver transporteret rundt i kroppen ved hjælp af åndedrættet og musklernes bevægelse.

Optimal restitution

Det er vigtigt for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfekirtlerne. Lymfen fjerner affaldsstoffer fra både cellerne, bakterier og virus. Desuden optager lymfevæsken fedt og protein fra tyndtarmen, når du har spist. Når lymfen er blevet renset i lymfekirtlerne, har den tilbageløb til de to store vener ved halsen.

Tests viser, at en halv times behandling med Reecover Boots svarer til op til 48 timers passiv restitution. Din restitutionstid afhænger både af din alder, din fysiske form, din søvn, din daglige kost og dit indtag af vitaminer og mineraler.

Det er vigtigt at understrege, at Reecover boots optimerer kroppens egne restitutions- og helingsprocesser. Når du tilfører størrer mængder ilt og nærringstoffer til det skadede/belastede område, heles det hurtigere, og restitutionen af de berørte områder forbedres.

 

Mød vore behandlere, book tid

Christina
Christina Fog Larsen
Sandra Bjergstrøm

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account