Vi har specialiseret os i behandling og bevægelse

Velkommen til !

Korphus betyder kroppens hus og her har vi samlet en flok passionerede fysioterapeuter, en ergoterapeut, yoga instruktører og andre dygtige fagfolk !

Vi tager altid udgangspunkt i dig og din krop. Vi arbejder lidt anderledes end du måske er vant til. Vi glæder os til at se dig og hjælpe din krop

For os er det en livsstil at tænke i bevægelse for krop og sind, vi kan faktisk slet ikke lade være – og vi holder meget af sund fornuft. 

Vi glæder os til, at byde Jer indenfor i vores skønne omgivelser og ikke mindst mødes i forskellige sammenhænge, hvor vi arbejder med kroppen.

Vi er taknemmelige for, at vi har fået en mulighed for at kunne videregive den viden og erfaring vi hver især har med kroppen.

Vi er nysgerrige på kroppen, vi bliver ved med at gå på opdagelse i det kropslige univers.

Det første du skal gøre

Hvis du er i tvivl inden du booker, så send os en besked via kontaktformularen-  således bliver du hjulpet bedst muligt på rette vej.

Hvornår kan du træne ?

Da vores fysioterapeuter ikke er til rådighed hele ugen, er der i øjeblikket mulighed for at få behandling og være med på træningshold i bestemte tidsrum. Ring eller skriv til os for nærmere information.

Bookning af behandling og  træningstider

Du booker tid i vores kalender, umiddelbart efter får du en mail med bekræftelse på bookingen.

Hos fysioterapeuterne starter vi med en samtale og undersøgelse  varer 45-60 minutter afhængig af behov og omfang af programplanlægning.

Herefter laver fysioterapeuten dit træningsprogram. den efterfølgende træningslektion varer 60 min.

Før du kommer på et træningshold udarbejder vi et træningsprogram som passer til dig. Efterfølgende tilpasser vi sværhedsgraden af øvelserne i takt med at du udvikler dig. 

Velkommen hos Korphus – håber vi ses !