Behandling

En ny måde at tænke behandling og træning på

Korphus består af erfarne passionerede terapeuter, som kan tilbyde dig et bredt udbud af løsningsorienteret behandling og  træning. Vi arbejder holistisk med hele kroppen, fysisk og psykisk, og vores overordnede fokus er at få åndedrættet, og dermed resten af kroppen til at fungere bedre.

Vi har derfor stor fokus på at arbejde årsags- og helhedsorienteret samt om nødvendigt, at arbejde tværfagligt for at løse de udfordringer du måtte henvende dig med.

Vi er 3 fysioterapeuter i teamet og vi benytter mange forskellige fysioterapeutiske teknikker til at afhjælpe dine smerter og genoprette normal bevægelighed og funktion. Hver enkel terapeut i temaet arbejder selvsagt forskelligt, men vi deler alligevel anskuelse af smerter og sundhedsproblemer; nemlig som en ubalance – opstået akut eller gradvist.

Ofte vil løsningen af dit problem også består i rådgivning og instruktion i specifikke øvelser eller træning. Navnlig konstante eller til­ba­ge­ven­dende smer­ter og funktionsproblemer bli­ver ofte ikke bedre uden en indsats med korrigerende øvelser og individuelt til­ret­telagt træ­ning.

Men akut opstået pro­ble­mer såsom idræts­ska­der eller rygs­mer­ter skal også ­træ­nes for at undgå senere pro­ble­mer.  Her kan vi hjælpe dig til en meget mål­ret­tet og effek­tiv træ­ning, som pas­ser præ­cis til dig og som kan hjælpe dig af med smer­ter og ubalancer i kroppen samt for­bedre din gene­relle fysi­ske form og sundhed.

Vi glæder os til at møde dig !

Mød vore behandlere, book tid

Kiki
Kiki Boserup
Sandra Bjergstrøm

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account