Cell Wellbeing Epigenetisk test

Cell Wellbeing

Cell Wellbeing Epigenetisk test

Cell Wellbeing er en forholdsvis ny målemetode i dk, der let integreres i din normale behandling. Den giver et hurtigt overblik over mangler af nutrienter samt en række belastningsfaktorer.

Cell Wellbeing anvender hårroden/-sækken da det er en unik biomarkør og nærmest en antenne der signalerer kroppens tilstand. Roden er en integreret del af læderhuden – dermis og indeholder derfor genetiske informationer om kroppens 5 primære systemer

– Fordøjelsen

– Hjerte/kredsløb

– Bevægeapparatet

– Nervesystemet

– Hormonsystemet 

 

Hvad er Epigenetik

Vores DNA indeholder alt den information der skal til for at bygge en organisme op. DNA er en streng af data med forskellige kombinationer af 4 forskellige kemiske komponenter. Dannelse af denne information sker i cellens kerne. Det er derfor vigtigt at disse kombinationer sker 100% korrekt, da vi ellers bygger videre i en forkert retning.

I dag ved vi at disse kombinationer kan ændres ved udefra kommende faktorer og ikke bare ved almindelig transkription. Disse faktorer kalder man epigenetik!

EPI er græsk og betyder ved siden af.  Den proces man kalder Epigenetik handler altså om alle forandringer i genetikken der ikke er ansvarlige for selve DNA-sekvensen, men som sker ved siden af kernen inde i cellen.

Epigenetiske mekanismer påvirkes af typisk negativt af faktorer såsom

– Alder

– Forurening

– Stress

– Kemikalier

– Lægemidler

– Kost i både positivt og negativt

 

En Cell Wellbeing test er en simpel hårscanning, via hårroden og strået, der på blot 15 minutter, kan vise dig hvad du er i underskud af i forhold til:

– Vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og aminosyrer

Samt belastninger af

– Fødevareintolerancer, toksiner som kemikalier, bestråling og tungmetaller, mikrobiologi som bakterier, vira, svamp, parasitter samt stressfaktorer omkring fordøjelse, kredsløb og bevægeapparat.

Mød vore behandlere, book tid

Dorte Ringer
Dorte Ringer

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account