Yoga

Vi tilbyder mange forskellige former for yoga

Helt konkret betyder yoga “forening af det individuelle med det universelle”. Sagt med andre ord: Når vi som menneske har ro og balance, bliver vi automatisk forenet med vores omgivelser – eller at arbejde med os selv giver overskud til vores omgivelser.

Yoga er en livsfilosofi, en guideline der giver os redskaber til at leve et sund og positivt liv. Et redskab der kan hjælpe os til at komme tilbage til vores natur, så vi bliver glade og sunde. Det de fleste forbinder med ordet yoga, er yogaøvelserne, men yoga er meget mere end det.

Yoga er en livsfilosofi

En lære om livet. En lære til selvindsigt og bevidsthed. Yoga er en lære i at leve livet her og nu. Det er et redskab til at skabe ro og balance både fysisk, mentalt og sjæleligt.

Yogaøvelserne er en lille del af yogafilosofien, men det er absolut en vigtig del. Det er ud over motionsdelen, her vi lære at omsætter ord til handling. Det er her, hvor vi i praksis lærer og øver os på at bruge filosofien i hverdagen. Det er et redskab, en manual til at leve et sundt og positivt liv.

Yoga kan ikke ændre livet, men yogaen kan lære os at håndtere det, der kommer til os

Livet vil altid byde på hårde perioder, død, krise og andre hårde omstændigheder, det vil altid være som det er, men vi kan ændre den måde, vi takler det på. Sagt på en anden måde: Alle de egenskaber vi besidder er gode, det er kun et spørgsmål om at forvalte dem på en anden måde, bruge vores egenskaber positivt. Fx er stædighed godt. Det er styrke og fremadrettethed, men forvalter vi det uhensigtsmæssigt, kan det hæmme os i at tage livet ind. Så vi kan med forvaltning af vores egenskaber blive bedre til at håndtere livets udfordringer, så vi ikke bliver så hårdt ramt, og det er det der gør hele forskellen.

I 2016 dyrkede 9 % af voksenbefolkningen i Danmark yoga – det svarer til den sjette største aktivitet. Samme år dyrkede 15% af alle kvinder i Danmark yoga

Vi tilbyder mange forskellige former for yoga,  vi har helt sikkert også en der passer til dig – både for kvinder & mænd, børn & unge.

Mød vore behandlere, book tid

Birgit
Birgit Jørgensen
Julia Odintsova-Nimb
Catrine Scholle

Kommende to arrangementer

Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account