Kun for mænd

Åndedrætstræning er også for rigtige mænd…

Flere og flere mænd har allerede indset, hvad træning af åndedrættet kan gøre for deres velbefindende, og hvis du ikke er en af dem, så læs med her.

Er du ikke helt ung og smidig længere, vil du sikkert genkende fornemmelsen af, hvad der sker, når du bukker dig ned for at samle noget op fra gulvet. Jeg gætter på, at den bevægelse sikkert også akkompagneres at nogle kropslyde, som du ikke havde, da du var 18 år. Måske er det dine gamle stive fodboldben eller ryggen, der knirker og knager?

Få styr på dit åndedræt og reducér risikoen for stress

Men der er også andre gode grunde til at dykke ned i åndedrætstræning end blot smidighed, fleksibilitet og en bedre balance. Via de mange dybe vejrtrækninger får du gradvist mere styr på dit åndedræt og dermed en større kropsbevidsthed, som du også kan bruge i mange andre funktioner. Det gælder både i forhold til at holde stress fra døren og forbedre din ydeevne i andre idrætsgrene, som du måtte dyrke.

Træningen giver dig mere energi i hverdagen

Træningen giver samtidig ro, fordybelse og sikrer dig, at du får mere energi til at klare dagligdagen. Og bøvler du ligesom størstedelen af Danmarks voksne befolkning med en eller flere skavanker i ryg og nakkeregion, vil du efter kort tid hurtigt mærke, hvordan problemerne fortoner sig..

Genfind ungdommens smidighed

Uanset hvad, der plager dig, og uanset hvilken form, du ellers er i, kunne det tyde på, at det er på tide at få gjort noget ved din fleksibilitet og smidighed.

Et godt bud på at løse disse problemer er åndedrætstræning, og nu tænker du måske, at du ikke har lyst til at blamere dig selv og føle dig som en outsider i et lokale fyldt med top-smidige kvindelige balancekunstnere, som er i stand til at tage benene på nakken og snakke med sidemanden samtidig.

Men også her er der godt nyt til dig, som er mand og skeptisk. Hos Korphus har vi hold, som henvender sig til mænd, og hvor du kan komme og genfinde ungdommens smidighed i et fællesskab med andre mænd.

– også for mænd med stive ben, skavanker og fordomme

 

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account