Bliv klogere på din sundhed

Bliv klogere på din sundhed !

Omega 3 og Inflammation

Omega-3 fedtsyrer påvirker en lang række gunstige biologiske processer af betydning for kroppens celler og deres funktion som menes at have indflydelse på bl. a. hjerte- og kredsløb, centralnervesystemet og immunsystemet.

Omega-3 fedtsyrer har vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber og kan bidrage til at hæmme inflammation i kroppen. Især de to typer omega-3 fedtsyrer, EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre), er kendt for deres evne til at modvirke inflammation.
Inflammation er kroppens naturlige respons på skader eller infektioner, men når det bliver kronisk, kan det bidrage til forskellige sygdomme som hjertesygdomme, type 2-diabetes, visse kræftformer og autoimmune lidelser.
Omega-3 fedtsyrer kan hjælpe med at regulere immunsystemets respons og reducere produktionen af pro-inflammatoriske stoffer kaldet cytokiner. De kan også forvandle sig til stoffer kaldet resolviner og protectiner, som har antiinflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at dæmpe inflammation.

Forskningen siger…

Mange studier har vist, at tilskud af omega-3 fedtsyrer, enten gennem kost eller som kosttilskud som fiskeolie, kan have en positiv effekt på inflammatoriske tilstande som leddegigt, inflammatorisk tarmsygdom og andre lignende lidelser.
Har du symptomer som ledsmerter rygsmerter, ondt i hovedet, stivhed i led, og muskler. Dårlig nattesøvn, føler du dig træt og uoplagt, så er det en god ide at teste om du mangler omega 3.

Kom og vær med !

Vi holder løbende info aften om kost, sundhed og Omega 3 / 6 balancen  hvor Annette Bülow og Kiki Boserup holder foredrag. Kom og få en indsigt i, hvad du kan gøre for at oprette din sundhed – Vi glæder os til at se dig !

Det er gratis at deltage !

Tag gerne en ven / veninde eller familiemedlem med 🙂

Det kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser !

Mød vore behandlere, book tid

Kiki
Kiki Boserup

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account