Yoga for nakke og ansigt

Hvorfor ansigtsyoga?

Ansigtet glemmes ofte, når vi dyrker motion. Det er synd, for også muskler og bindevæv i ansigtet skal trænes og vedligeholdes. Selve ansigtet består af 24 små muskler og dertil kommer yderligere ca. 30 muskler i hals og nakke, samt den øvre del af brystkassen. De kan alle trænes med specifikke øvelser, som får fat i selv de allermindste muskler.

Der er mange gevinster
Der er mange grunde til at træne ansigtets muskler. Dels bliver de holdt ved lige, så de bevarer deres styrke. Dels kan de tones på præcis samme måde som resten af kroppens muskulatur.

Når du toner ansigtsmusklerne, bliver musklerne mere faste og spændstige. Samtidig strammer du huden op, så den fremstår sund og vital. Rynker, streger og furer, som er opstået gennem tiden “fyldes” ud og du får et helt naturligt ansigtsløft. Det er muligt at arbejde med specifikke områder af ansigtet og undgå en evt. operation ved fx tunge øjenlåg og lign.

Minimer spændinger
Når du arbejder med ansigt, hals og nakke har du – udover opstramning – også mulighed for at arbejde med afspænding. Spændinger omkring kæber, hals og nakke er ofte hovedårsagen til hovedpine. Især i perioder med øget stressbelastning kan forårsage spændinger og bekymringsrynker i ansigtet.

Styrket glød og vitalitet
Når du arbejder med dit ansigt, har du også mulighed for at optimere transport af affaldsstofferne væk fra hud og underhud og derved opnå en sundere udtryk og en mere levende glød. Ved at aktivere de tre hudlag i ansigtet, påvirkes produktionen af collagen, som har betydning for hudens elasticitet.

 

Massage, akupressur og lymfedrænage
Ansigt og hals/nakke nyder også en kærlig massage og lymferne evne til at udskille væske og affaldsstoffer kan hjælpes på vej med forskellige teknikker. Også specifikke punkter i ansigtet kan bearbejdes med blide tryk og afhjælpe fysiske og psykiske problematikker, fx irritable slimhinder og lignende.

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account