Kiki Boserup

Kiki

Mit navn er Kiki Boserup, jeg er født i 1980 og bor ved Rødby

Omdrejningspunktet i mit arbejde er at hjælpe mennesker, hvad enten det er en fysisk skade der begrænser i hverdagen eller andre faktorer som har indflydelse på livskvaliteten.

Jeg er  uddannet fysioterapeut (2008) og ridefysioterapeut (2009) Ret efter startede min egen virksomhed med ridefysioterapi.

Jeg har altid været nysgerrig og set muligheder, hvilket resulterede i, at vi etablerede et ridecenter for fysisk og psykisk handicappede, som åbnede i 2014. Stedet danner rammen om vores virksomhed og har udelukkende personer med fysisk og eller psykisk handicaps til ridefysioterapi eller rideterapi.

Siden 2016 har jeg taget en lang række større og mindre efteruddannelser inden fysioterapi og senest Åndedrætsterapeut uddannelsen ved Lotte Paarup, Den Intelligente krop.

Åndedrætsterapien er omdrejningspunktet i mit arbejde som behandler. Mit arbejde handler om åndedrættet i dig, og hvordan du helt fra bunden af kan optimere dette, til at leve livet med de krav det stiller. Åndedrætsarbejde handler ikke om kontrol præstation og at opnå et tal, et mål eller lignende. Tilgang til åndedrættet er meget konkret og danner basen for at du kan arbejde videre i mere avancerede åndedrætsteknikker.

I løbet af 2023 bliver jeg færdig som funktionel fysioterapeut  med speciale i holistiske behandling  af  kroppen, hos Move2peak og funktionel behandler hos Kropsterapeutisk Institut.

 

 

Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account