Børne Yoga

Yoga for børn og unge

Åndedrætsøvelser, koncentrationsøvelser og små afspændingshistorier kan også bruges til at samle fokus i undervisningen af dansk, matematik, geografi osv. Mange har med stort held implementeret yoga i hverdagen i skoler og institutioner landet over. Undersøgelser viser at børn der laver yoga og mindfulness i skolen lærer bedre, er mere rolige og glade, og har mere energi når skoledagen er slut.

Alt for mange input på en dag

Børn har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag.

Børnene lever med et støj- og stimulationsniveau. I fritiden er der også fuld knald på aktiviteter, iPad, tv og computerspil. Børneyoga tilbyder noget andet: Fordybelse og menneskeligt nærvær

Børneyoga styrker den naturlige udvikling og hjælper med at udvikle grovmotorik, balance, styrke, kropskontrol og opmærksomhed. Bedre kropsbevidsthed understøtter sprog, kognitive evner, finmotorik og sociale kompetancer. De mentale øvelser skærper koncentrationen, giver ro og skaber et trygt og solidt fundament for et barn i konstant udvikling

 

Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn

Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde indre ro.

Yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan – ærlighed og mod til at leve fra hjertet.

Hos Korphus  har vi  hold for de 5-9 årige og 10-13 årige,  yoga er både for drenge og piger

 

 

 

 

 

 

 

Mød vore behandlere, book tid

Julia
Julia Odintsova-Nimb

Kommende to arrangementer

Vi kunne ikke finde nogen arrangementer. Er det en fejl? Så kontakt os!
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account