Aerial Restorative Yoga

18. april 2023
Sidst afholdt: 18. april 2023
Kl. 16:00 -
17:30

Kom helt ned i kroppen

Find fuldstændig indre ro  med den restorative, eller genopbyggende yoga der skaber blød balance i nervesystemet. I statiske, hvilende stillinger, som bliver holdt over længere tid, åbner kroppen sig blidt. I Restorative Aerial yoga hænger slyngen kun 30 cm. over gulvet og fungerer som en slags yogapølle. Slyngen gør det muligt at flyde lidt i den restorative stilling og gør oplevelsen helt unik. Samtidig krammer slyngen hele kroppen og vugger dig blidt til ro.

Mens kroppen i den klassiske Restorative yoga er støttet op af yogaprops såsom pøller, tæpper og klodser, bruger vi i Aerial Restorative slyngen som det primære redskab.

Slyngen  hænger lavt over jorden og giver en flydende fornemmelse af blødhed, mens den samtidig støtter hele kroppen når vi bruger den som hængekøje. De bittesmå bevægelser man kan lave i slyngen i de (næsten) statiske stillinger tillader en fin udforskning af især rygsøjlen. Det gør også Aerial tilgængeligt for dem der føler almindelig Restorativ er for statisk. Stillingerne tilpasses den enkelte, og vi inddrager også åndedrætsøvelser og meditation.

Hvem er workshoppen velegnet for?

Denne meditative og beroligende workshop er god for dig der vil finde ro i dig selv. Du er hjerteligt velkommen hvad enten du føler dig stresset, angst, urolig eller bare vil forkæle dig selv med hvile og egenomsorg. Der kræves ikke forudgående kendskab til Aerial eller til yoga, blot et ønske om ro og hvile.

 

Sidst afholdt: 18. april 2023
Kl. 16:00 -
17:30
18. april 2023
Pris: 250 kr pr deltager

Tilmelding / framelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før workshopstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke.

Der er max 15 pladser på workshoppen - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da træningen starter til tiden.

Det er også en god ide at være iført tøj, der giver frihed til bevægelse - og træningen foregår uden sko.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

 

Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account