Haveklar

23. februar 2024
Kl. 11:00 -
12:00

Er du haveklar?

Beskrivelse: “Haveklar” er en hyggelig træningsgruppe ledet af ergoterapeuten Julia, som ønsker at hjælpe ældre med at få styrke og selvtillid til at klare havearbejde. Så er du en glade haveentusiaster, der ønsker at lære og træne sammen med andre under kyndig vejledning er dette hold lige noget for dig.

 

Formål: Målet med “Haveklar” er at skabe et rart sted, hvor ældre kan træne og få hjælp din ergoterapeut til at blive bedre til at gøre ting i haven. Vi fokuserer på at lære teknikker og øvelser, der gør det lettere at arbejde i haven, som at bukke sig ned, stå op fra gulvet og løfte ting uden besvær.

 

Aktiviteter:

Personlig hjælp: Ergoterapeuten Julia vil arbejde med hver individuelt med dig for at forstå, hvad du har brug for, og vil lave træningsprogrammer, der passer præcis til din evner og behov.

 

Undervisning i gode måder at gøre tingene på: Du vil lære fra din ergoterapeut, hvordan du kan undgå at få ondt eller blive træt, mens du arbejder i haven. Dette inkluderer tips til, hvordan man bøjer sig ned, står op og løfter ting på den rigtige måde.

 

Gradvis træning: Jeg vil tage det i dit eget tempo og træne gradvist, for at du kan blive stærkere og mere fleksible. Træningen vil også hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan bruge disse færdigheder, når du arbejder i din egen have.

 

Værdier: “Haveklar” handler om fællesskab, sundhed og at lære noget nyt sammen. Jeg vil som ergoterapeut gøre haven til et sjovere sted at være via træning. Alle er velkomne til at dele deres egne erfaringer og mål, og vi støtter hinanden på vores haveeventyr.

Velkommen til “Haveklar”, hvor vores ergoterapeut hjælper os med at blive stærkere og mere trygge i haven, så vi kan nyde det, vi elsker at gøre!

 

 

Kl. 11:00 -
12:00
23. februar 2024

Tilmelding / framelding

Tilmelding er bindende -  Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke.

Der er max 10 pladser på holdet- så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da træningen starter til tiden.

Det er også en god ide at være iført tøj, der giver frihed til bevægelse - og træningen foregår uden sko.

Der vil være 60 min træning efterfulgt af en mulighed for at spise fælles frokost eller få en kop kaffe/te.

 

 

Mød disse behandlere til arrangementet

Julia
Julia Odintsova-Nimb
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account