Info aften – inflammation, kost, sundhed & Omega 3

21. februar 2024
Kl. 19:00 -
21:00

Gode råd om kost og tilskud

Selv hvis du spiser god mad og følger de basale kostråd er det en god idé at tage en daglig multivitamin/mineral, et D-vitamintilskud i vinterhalvåret, omega-3 fedtsyrer og eventuelt mælkesyrebakterier. Det kan være relevant at understøtte med flere kosttilskud på et individuelt niveau. Hvis du ønsker det, bør du sætte dig grundigt ind i, hvad der kunne være gavnligt for dig.

Styrk dit immunforsvar

Immunforsvaret er et komplekst netværk af signalstoffer og celler, der arbejder på at beskytte dig mod ”fremmede” – dvs. bakterier, vira og mikrober. Immunforsvaret patruljerer konstant langs alle overflader (hud og slimhinder i mave-tarmsystemet, urinvejene, øjnene, svælget, næsen m.m.) og inde i kroppen.

Flere faktorer kan påvirke immunfunktionen, herunder mangel på næringsstoffer, forstyrret tarmflora, stress, inaktivitet, rygning og for meget alkohol.

Det du kan gøre for at styrke dit immunforsvar er følgende:

  • Sørg for at du er dækket tilstrækkeligt ind med de næringsstoffer der er vigtige for normal immunfunktion (D-vitamin, A-vitamin, C-vitamin, zink, selen, jod, mangan, magnesium, omega3 fedtsyrer, omega-6 fedtsyrer, B-vitaminer).

  • Målret indtag og tilskud af fødevarer og plantestoffer, der kan understøtte en normal immunrespons, såsom gurkemeje, ingefær, rosmarin, salvie, svampe, grøn the og mælkesyrebakterier

  • Spis en sund og varieret kost

  • Få tilstrækkelig søvn og hvile

  • Bevæg dig dagligt

  • Begræns stress

  • Undgå rygning

I selskab med Annette Bülow og Kiki Boserup  taler vi om OMEGA 3, men også om inflammation, kost og generel sundhed og hvorfor det er vigtigt for vores velvære.

Vi taler om, hvordan vi skaber balance i kroppen, og det at være i harmoni — med sig selv, sin krop og med omgivelserne. Benyt dig af denne mulighed for at høre om, hvad omega 3 kan gøre for dig og din sundhed.
Det er gratis at deltage !
Der er kaffe / the og snacks 🙂
Vi glæder os til at se dig !

 

 

 

Kl. 19:00 -
21:00
21. februar 2024
Pris: Gratis ! kr pr deltager

Mød disse behandlere til arrangementet

Kiki
Kiki Boserup
Indkøbskurv
Produkter
0 items Kurv
My account